Opendeurweek
U bevindt zich nu op induma.be / Nieuws / Professioneel snoeigereedschap op batterij
Professioneel snoeigereedschap op batterij
Professioneel snoeigereedschap op batterij 15/11/2009 15:36:03

De gereedschappen op batterijen Pellenc bieden professionelen tal van voordelen in vergelijking met gereedschappen met benzine. Deze voordelen maken uw werk aangenamer en gemakkelijker en geven u meer autonomie en vrijheid !

1. Spaar uw spieren en gewrichten

De gereedschappen van Pellenc zijn licht door gebruik van innovatieve materialen, zoals glasvezel en de trillingen voortgebracht door de motor zijn tot een strikt minimum teruggebracht in vergelijking met een benzinemotor. De batterij wordt geleverd met een ergonomisch harnas, dat zich perfect aan uw lichaamsbouw aanpast. U werkt zonder inspanning.

2. Verhoog uw werkcomfort

De gereedschappen Pellenc zijn veel geluidsarmer (tot 60x geluidsarmer) dan gereedschappen op brandstof. U kunt meestal werken zonder oorbescherming en vrij ademhalen, zonder hinder van misselijk makende uitlaatgassen. Bovendien starten de gereedschappen onmiddellijk.

3. Verhoog uw productiviteit

Gezien het lage geluidsniveau, kunt u met uw gereedschappen Pellenc werken van zonsopgang tot 's avonds laat, zonder hinder voor de omwonenden. Deze gereedschappen zijn ideaal om te werken in een rustige omgeving, zoals rust- en ziekenhuizen, scholen, parken, enz. Bovendien moet u uw werk niet meer onderbreken omwille van het bijvullen van brandstof. Een batterij waarborgt u een volledige dag autonomie, in functie van het gebruikte gereedschap.

4. Help het milieu een handje

De elektrische energie gebruikt door de gereedschappen Pellenc respecteert het milieu en past perfect in de trend voor een duurzame ontwikkeling. Dankzij de lithium-ion technologie, werkt u mee aan de beperking van het gebruik van fossiele brandstoffen. Misselijk makende uitlaatgassen en hinderlijk lawaai behoren definitief tot het verleden.

5. Bespaar geld

De batterijen Pellenc met ultra hoge capaciteit zijn bruikbaar op alle Pellenc-toestellen. Eén enkele batterij volstaat voor al uw gereedschappen. Op minder dan 1 minuut verandert u van toestel. Maar vooral : een volledige dag werken kost u 0,10 € aan elektriciteit, terwijl u vroeger 8 € à 15 € aan benzine spendeerde

Bereken via deze link uw profijt



Extra foto′s








 
© 2024 induma tuinmachines - disclaimer